kolmapäev, 23. detsember 2009

73 - päkapikud - meelis

Algselt oli plaan see teema vahele jätta, kuna neid tillukesi punase mütsiga tegelasi on ekspluateeritud ja nähtud nõrkemiseni kõikvõimalikus võtmes, (ja millegipärast just alati enne Jõule...:-). Et aga viimasel hetkel meenus liik cämp'e päkapikke kes kuuluvad Aiapäkapikkude sugukonda otsustasin ühe kiire visandi neist siiski postitada. Et tavaelus nende tegu ega nägu ei kannata suurt plaani otsustasin nad siin eksponeerida väikselt ja justnagu muuseas.
Visandatud ülikiiresti oma sketchbukki (millise tugev paber ei hakka niiskusest loppima!), vahenditeks sulepea, vesi ja pintsel; üles võetud digikaameraga ja postitatud siia ilma igasuguse digitaalse sekkumiseta.
(PS, kuna pilt tehtud ilma alusvisandita nagu sketchbuki puhul tavaline, siis olen teadlik ka joonisesse lipsanud ligadi-logadi perspektiivivigadest, seega palun mind säästa sedasorti kommentaaridest :-)

2 kommentaari:

Priit Raag ütles ...

Vaat kui kergelt saab vee ja pintsliga lume pehmeks. Äge! Päkud vaidlevad, et kas viia kingitust või mitte?

meelis ütles ...

Idee kohaselt pidi üks pikapäkk aialaternat mitte kinki hoidma ja kõik pidanuks olema justkui kole elutu ja staatiline.. Niipalju siis pildi selgusest ja minu aiapäkapikkudest. (Siit moraal: peale kolmandat õlut ei ole mõtet joonistada midagi, mis kuulub teistele eksponeerimiseks). Järgmise pildi teen loodetavasti parema.