teisipäev, 8. detsember 2009

72 - Sall

Rõivateemalisel hääletusel osales 22 inimest. Pole paha! Võitis teema "Sall", mis kogus 40% häältest, ehk teiste sõnadega, hääletusel osales 9 seda teemat sallivat inimest.

Ja nii saigi uueks nädalateemaks "Sall". Mis ju tegelikult isegi igati asjakohane - nädal enne pühi saaks ju nii vaat et asjakohaseid kaarte joonistada - tegu ju võrdlemisi talvise esemega.

Teised neli teemat, kuigi iseenesest sama head, jäid toetuselt võitjast tüki maad maha -"Nööbid" kogus 5 poolthäält, "Prillid" 4, "Kaabu" ja "Kikilips" kumbki 2 toetusavaldust.

Mõelgem siis sallidest!

Pildipostituse päev on teisipäev, 15. detsember.

4 kommentaari:

meelis ütles ...

mis seal pattu salata, tegin seekord sohki ja hääletasin salli poolt kolmes erinevas arvutis; eeskätt sellepärast, et see oli pakututest ainuke, millega hoobilt mingit visuaalset seost ei tekkinud ja mis seetõttu kõlab justkui väljakutse!

(Luban pühalikult, et rohkem nii ei tee, samas nagu paista, poleks ka "ausalt" hääletades see lõpptulemust ikka muutnud:-))

Ivar ütles ...

Ah vat siis kus on kurja juur! Viimaks tuleb välja, et kahtlane hamstrivõit oli ka sinu orgunnitud?...
:-)
(See viimane lause oli muidugi nali.)

Ise hääletasin kikilipsu poolt ja nägin vaimusilmas hulgalisi president Ilvese sarže...
:-)

meelis ütles ...

HAHA, hamstit nägin alles siis kui teema juba üleval oli, ausõna ;)))!
Ivar, keegi ei keela sul neid kikilipsustatud Ilveseid niisama teha ja siia üles riputada! (Või seda mõnena järgmistest teemadest välja käia:-)

Ivar ütles ...

Ei tee ma mingeid ilveseid, hamstriga läheb veel tükk aega...