neljapäev, 10. detsember 2009

71 - Gooti hamster - Joonas


Tänane maraton lõpeb siinkohal ühe väsinud gooti duššajaga. Kahe ja poole tunniga neli teemat - pole paha! (Kusjuures skännimine ja puhastamine võttis poole ajast...)
Kuid tegelikult ata-ata, nii ikkagi ei tehta... Loodan, et mulle andestatakse aastalõpuse kiire aja puhul selline käitumine.
Tegelikult peaks kuhugi vähemalt mingid halltoonid ka lisama, kuid täna tõesti enam ei jaksa.

6 kommentaari:

Ivar ütles ...

Eee... Dušš?

Aga muidu meenus ürgne animategelane Koko the Clown, kelle kunstnikukäsi ja sulg tindipotist välja õngitsesid.

Elina ütles ...

Parem siis juba "dušš" kui mõni teine sõna:D Rohkem googeldamist nii keeruliste sõnade puhul ei tee igatahes kunagi paha.

Joonas ütles ...

Jah, justnimelt dušš! See, millega pead katvat karvkatet pestakse mõnikord.
Ma ei saa aru, kas tõesti pole siin blogist ühtki semiootikaalase doktorikraadiga inimest, kes minu pilte mõistaks?!

Ivar ütles ...

Oi, nii mitme tasemega huumor lendab minusugusel primitiivil vihinal ja kõrgelt üle pea...

meelis ütles ...

Pean tunnistama, et sarnaselt Ivariga ei osanud ka mina su pildis alguses seda märkide keelt lugeda ja pidasin su kirjapilti hooletus- või teadmatuseveaks, Joonas. (Olen küll kuulnud, et selline asi nagu semiootika eksisteerib aga enam-vähem sellega ka mu sellealane teadmine kahjuks piirdub, HAHAHA:).

Teist, kolmandat ja viiendat tasandit on ju omalõbuks tore pilti põimida, aga kahtlustan, et kui seda vaatajale serveerida peab andma mingi vihje või konksu, mille taha vaataja end haagib ja mis teda asja üle juurdlema ajendab. (Niisama käib see lihtinimesest kaarega mööda ja erudiit vaevalt et naljapiltidesse süüvida viitsib).
Umbes 50 aastat tagasi ütles tuntud ameerika naljapildimeister Hank Ketcham, et tavainimene vaatab pilti umbes 5 sekundit; kardan et tänapäeval tuleb see aeg umbes kümnega jagada, seega - kui idee pole hetkega loetav ja taibatav, siis sorry, rong on läinud..
(PS, peale viiendat sekundit pildivaatamist ja vihjeid varjatud märkidele sain su pildi mõttele pihta ja leian, et on päris vaimukas, ilmselt oleks seda "dushi-tushi" ideed kuidagi ikka paremini pidanud linkima...
(Aga muidu tore ja võimas maraton, Joonas! Hästi tõmbasid järgi! Mõni pilt ehk tahaks jah pisut tonaalsust aga selle saame sult siis järgmise teemaga:-)

Kiitus Ivarile, kes seda vendade Fleisherite joonisklouni teab! (su aktsiad mu silmis on juba niigi väga kõrgel, Ivar!))

Anonüümne ütles ...

Hehe, päris hea!
Esimene sekund oli küll, et "oot, mis see nüüd on". Aga teades, et Joonas vist magab ka tušipott käes (ettevaatust unes keeramisega, Elina), siis ta vaevalt selle sõna kuidagi hooletusse jätab.

Aga huumorit siin tõesti mitmele tõlgendusele ja tasemele. Mõned mõtted:

1) mõte: keegi mängis puhtustarmastavale hamstrile halba nalja.
2) mõte: hamster ise väheke harimata, aga teab, et t/duššiga end ju kasitakse (ja on vastava kirja purgi peale iseteadlikult kirjutanud) :D
3) mõte: hamster eriti gooti ja kasutab ka pesemiseks AINULT musta vedelikku :D

Kuigi hamstri nägu ei peegelda väga 3.versiooni (õnnetu surmaihaleja), vaid pigem entusiastlikku soovi näidata suguseltsile, kui vingeks ta end teinud on, samas hinges väheke kaheldes, kas see ikka päris õige tegu oli ja kas ta mitte midagi segamini ei ajanud (t ja d).

Aga need on lihtsalt ühe keelearmastajast sekeldaja tähelepanekud. :)