reede, 22. august 2008

15 - Johnny Deppi sarž - Elina

Tegemist ei ole just saržiga, aga midagi siiski. Ainus, mis ma öelda oskan on see, et Johnny Deppi on ikka väga raske joonistada. Aga tore, et me seda siiski proovisime. Vaatasime Joonasega, et isegi terve google peale oli õnnestunud Deppi portreid/karikatuure masendavalt vähe.

3 kommentaari:

meelis ütles ...

on ikka raske pähkel pureda küll, eks, Elina?
Nägin ka paari pilti Deppist prillidega (päikse-??) aga isiklikult arvan, et need on suht ebatemalikud atribuudid ja äratuntavusele kasuks ei tule. Jätab siin temast pisut nohiku ja tuupur-paipoisi mulje.
(Aga see on väga subjektiivne arvamus:-D )

Elina ütles ...

tal neid prillidega pilte ikka on ka. viimasel ajal eriti. ilmselt rõhub mingile intelligentsemale imidžile. sarž on üldse üks väga raske asi teha. äkki peakski harjutamise mõttes rohkem sellised karikatuuri-portree teemasid panema. sest praktikas on see oskus väga vajalik.

Ivar ütles ...

See on ilmselt kõige äratuntavam Depp siin reas, sarž või mitte.

Aga Depp on keeruline küll. Tahaks ise tast ikkagi sarnase pildiga hakkama saada, pusin edasi...

Muidu aga on sarž minu jaoks väga huvitav teema. Kuidas on see üldse võimalik, et näed mingit moonutatud kritseldust ja tunned ära konkreetse inimese? Mis teeb toimivast saržist äratuntava? Kui teadlased seda uuriks, saaks meie aju visuaalinfo töötlemise kohta nii mõndagi teada. Tegelikult olengi mingis BBC inim-meelte sarjas sellest lõiku näinud, aga see polnud kuigi põhjalik. Hakka või ise teadlaseks...

Aga minugi meelest võiks siin blogis sarže teine-kolmas -neljas kordki proovida. Kahe käega poolt!