teisipäev, 26. august 2008

16 - Tarzan - Joonas


Otsustasin pildil näidata kõiki peategelasi ja pisut liikuvamas poosis, kui mul muidu kombeks. Siin blogis on kindlasti anatoomiat ja liikumist minust rohkem mõistvaid isikuid, nii et siin on siis väike kondike teile puremiseks :)

Tarzani-käsitluse puhul kerkis mul küsimus, et miks kasutab ahvide seas kasvanu niudevööd. Vaevalt, et Jane talle seda õpetas... Kuid ei hakanud sellesse probleemi antud pildi puhul hetkel sügavamalt laskuma.

Vahendid samad, mis iga kord. Taust on saavutatud mitme layeriga Paintis ja PS-is mässates.

2 kommentaari:

meelis ütles ...

su viimastesse töödesse on tulnud dünaamikat ja hoogu (nagu vist juba mainind olen), ja see on asjale ainult kasuks tulnud, nii et jätka samas vaimus!!
Sellise groteskse stilistikaga nagu selle töö puhul valisid pole anatoomia korrektsuse või ebakorrektsuse kallal mõtet iriseda, pealegi on põhisheibid kõik õigesti paigas.
Rääkides niudevööst - täiesti õige märkus aga ilma selleta sinu pilti ka näha ei tahaks, sellise poosis vähemalt mitte:-D

Ivar ütles ...

Jah, selles pildis on dünaamikat tüki rohkem kui sul tavaliselt. Ahvide kandi moonutused lisavad pilti mulje ka mingist panoraamläätsest ja ruumi avarusest...

Siluetid on ilusti paigas, ka on pisidetaile mida märgata. Ainult Jane'i juustes on mingi ebakõla, aga muidu päris kobe pilt. Lai formaat/mastaap on ka hea ja sobiv.