teisipäev, 5. mai 2009

45 - tants - aare


Lõpuks ometi sain tantuga valmis. See vedeles mul päris kaua aega seljakoti põhjal ja käis isegi vahepeal Portugalis ära. Alguses tahtsin ühendada kaks teemat: tants ja Clint Eastwood. Lõplik joon on tehtud algul mingi musta vildikaga ja täna lõpetasin musta tussi ja sulega. Värvid photoshop.

4 kommentaari:

Joonas ütles ...

Päris kenake poosike. Mehe pea ja naise pea haakuvad suurepäraselt. See on ka parim osa pildis. Nende kehad looklevad hästi kuni mehe jalgadeni, mis murduvad vist liialt järsult. Mehe jalad on otsast teravad, mis lööb need veelgi stiilist välja. Naise õlavööde vajaks ka pisut tähelepanu, mulle tundub. Aga üldpilt - hea. Viirutus on ka suht stiilne ja just parajas koguses.

meelis ütles ...

positiivne pilt, meeleolu on hea ja poosid samuti. Meeldib ka joone viirutus, mis annab hea kontrasti muidu suht jõulisele väliskontuurile.
Korra käis peast läbi mõte, et kuna mehe pea on nii groteskne, ehk oleks pidanud ka kõik ülejäänu olema samas võtmes? Mehe jalad piitspeenikesed, naise kleit suur ja lendlev jne?
Aga muidu üks su õnnestunumaid pilte minu arust, progress on olemas! (seda viimast kinnitab su eelmise Clint'i postituse saaga:)

Elina ütles ...

nii kaua kuni meelis veel mõne kahe silma vahele jäänud tangentsi suudab blogist üles otsida, seni jõuan mõned kiitussõnad ka selle pildi kohta kirjutada. pildil on tõepoolest õnnestunud clint eastwood ja üldse kogu meeleolu ja pilvedesse tõusev tantsupaar on väga lummavad.see viirutus sobib siia tõesti hästi.inimene, kes suudab clintist ühe usutavat roosa pildi teha on vist päris tubli...

Ivar ütles ...

Päris hea jah, mingi lainurkobjektiivi efekt on pildis olemas. Võrreldes voolava ülapoolega on alumine natuke nurgeline, aga selle elab üle.

Aga tegelikult tahaksin ma vägisi tantsupaari taustal veidi keerata, kellaosuti liikumise suunas. Mitte väga palju, aga ehk isegi nii, et silueti parempoolseim punkt ei oleks jalatald vaid õlal olev käsi... Või umbes sinnakanti. Vähemalt tundub, et dünaamikat tuleks juurde.